Life coaching

A gyors és hatékony változás útja

Fókuszban, a személyes fejlődésed!

Ha az életed bármelyik területén úgy érzed, hogy elakadtál, vagy ha változtatni szeretnél, de egyedül nincs hozzá erőd, ha enerváltnak érzed magad, elfogyott a belső motivációd vagy csak könnyebb lenne egy kísérővel megugrani a következő lépést, fordulj hozzám bizalommal! Ha a felsorolt területek valamelyikén szeretnél támogatást kapni és úgy gondolod, hogy könnyebb lenne a változtatás egy szakember kíséretével:

Coaching

Az egyéni coachingban a Te változásod kerül fókuszba. Változás az önmagadhoz és a másokhoz való viszonyodban.

Business coaching

Segítünk elemezni, megoldani a munkafolyamatokkal, célokkal, módszerekkel, konfliktusokkal kapcsolatos problémákat.

Mentálhigiénés segítő beszélgetés

Az itt és mostban megjelenő elemekkel dolgozunk a lelki egészség fenntartásáért, illetve a vizualitás eszközeit hívjuk segítségül.

Gyásztanácsadás

A kisebb vagy nagyobb veszteségek mindenki életében jelen vannak. Veled maradok addig, amíg könnyebb nem lesz a szíved és legjobb szakmai tudásommal foglak kísérni.

Tréningek

Egészséges megküzdés a stresszel, hatékony kommunikáció fejlesztés, önismereti képzés, Haragkezelés hatékonyan, és még sok más 🙂

Mediáció

Profi kíséret, bármilyen személyes vagy munkahelyi konfliktus esetén, konstruktív párbeszéd és megállapodás keretein belül.

Csoportos és Teamcoaching

A team és csoport coaching, a cég életében aktuálisan jelenlévő problémára fókuszál és a probléma közös feldogozását jelöli meg célul

Lépj tovább!

Növeld önbizalmad

Tudtad, hogy az érzelmi intelligencia (EQ) jóval nagyobb mértékben (80%) járul hozzá a kapcsolataink minőségéhez, döntéseink sikerességéhez, céljaink eléréséhez, lelki egészségünk megőrzéséhez, sőt még vezetői hatékonyságodhoz is, mint az IQ (20%)?

Meghallgatlak! Számíthatsz rám!

Dolgozd fel a gyászt

A gyászunk, fájdalmunk, veszteségeink feldolgozása a szívünkben történik. Lehetetlen eszünkkel, logikánkkal, kognitív technikákkal feldolgozni veszteségeinket. Ha eljössz hozzám fájdalmaddal, melléd ülök és a szívemet odateszem a te szíved mellé és veled leszek a szívfájdalmadban.

Próbáld újra, és újra!

„Miért viselkedek így?”

 Gondolkoztál már azon, hogy miért viselkedsz vagy reagálsz bizonyos módon? Van úgy, hogy bosszankodsz, hogy “Már megint ezt csináltam/mondtam!”? Szeretnél bizonyos viselkedési szokásokat megváltoztatni magadban, hogy boldogabb légy (vagy a társad boldogabb legyen)?

Csomagok & Árak

10 alkalomból, 1 ingyenes!

Konzultáció: 15.000 Ft/90 perc

Coaching ülés: 14.000 Ft/60 perc

Céges coaching: 25.000 Ft/50 perc

Mediáció: 10.000 Ft/óra/fő

Minden egyéb szolgáltatás, egyéni ajánlatkéréssel történik. Keress bizalommal!

Szimpatikus az elképzelés?

Dolgozzunk a jövődön együtt!